Aktuelt

Det har den siste tiden vært et mindre antall smittetilfeller blant elevene på skolen. Berørte lærere informeres og elever som går i samme klasse som smittede elever blir tilbudt hurtigtest.  Vi følger gjeldende råd og anbefalinger fra Utdanningsdirektoratet og Stavanger kommune.

Her er oversikt over resultatene fra skolevalget på St. Olav.

Testing erstatter smittekarantene for barn og unge når et er snakk om nærkontakt som ikke er husstandsmedlem eller tilsvarende nær.

IB Diplomas and Certificates - for diploma and retake candidates - have now arrived and can be collected from the school reception. Remember to bring ID. If you are collecting it on behalf of someone else you must have a letter of permission with original signature from the student. Congratulations to all!

St. Olav legger ut nyhetssaker på Facebook og følger elevmiljøet på Instagram.

Vi tilbyr gratis sommerskole til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i standpunkt eller til eksamen.

Tre elever på Vg3 er bekreftet smittet med korona. Nærkontakter som skal i karantene har fått beskjed. 

Alle eksamener for elever i videregående skole våren 2021 er avlyst. Mer informasjon:

Eksamensinformasjon

(Oppdatert 12. mai) Etter smitteutbruddet som har vært i området, er det nå kommet oppdaterte retningslinjer for russen i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg.

Snakk om selvmordstanker - det kan redde liv. I desember starter en ny folkeopplysningskampanje hvor målet er å forebygge selvmord. Rogaland fylkeskommune er med i kampanjen som minner oss om at det å spørre om selvmordstanker kan redde liv. Og at det er hjelp å få.

 

Til toppen