Her er oversikt over resultatene fra skolevalget på St. Olav.

Testing erstatter smittekarantene for barn og unge når et er snakk om nærkontakt som ikke er husstandsmedlem eller tilsvarende nær.

IB Diplomas and Certificates - for diploma and retake candidates - have now arrived and can be collected from the school reception. Remember to bring ID. If you are collecting it on behalf of someone else you must have a letter of permission with original signature from the student. Congratulations to all!

St. Olav vgs tilbyr elever på ungdomstrinnet å ta fag i Vg1. Mer om tilbudet finnes her på hjemmesiden.

Velkommen til informasjonsmøte for elever og foresatte tirsdag 8. juni kl 18 i Amfiet på St. Olav vgs.

St. Olav legger ut nyhetssaker på Facebook og følger elevmiljøet på Instagram.

Vi tilbyr gratis sommerskole til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i standpunkt eller til eksamen.

Tre elever på Vg3 er bekreftet smittet med korona. Nærkontakter som skal i karantene har fått beskjed.

Alle eksamener for elever i videregående skole våren 2021 er avlyst. Mer informasjon:

Eksamensinformasjon

(Oppdatert 12. mai) Etter smitteutbruddet som har vært i området, er det nå kommet oppdaterte retningslinjer for russen i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg.