Digitalt Åpent hus - Informasjon om vårt studietilbud

Til deg som skal søke videregående

Du står overfor et viktig valg. St.Olav videregående skole tilbyr deg et godt læringsmiljø og høy trivselsfaktor. Du vil oppleve et høyt læringstrykk, men også god lærerstøtte. Du vil bli godt ivaretatt i forhold til videre studier. Skolen vår er kjent for å ha et godt og inkluderende elevmiljø.  

Hos oss kan du velge fag innenfor både realfag, samfunnsfag, språkfag og økonomi. Vi er en stor skole innenfor studiespesialiserende og du får mange fag du kan velge mellom. Hvis du vil utforske realfag enda mer kan du velge forskerlinjen. 

International Baccalaureate (IB) har et internasjonalt og spennende elevmiljø. Undervisningen og eksamen er på engelsk, og etter to år (Vg2 og Vg3) vil du kunne ha et IB Diploma som gir studiekompetanse i Norge og som er anerkjent internasjonalt på universiteter og høgskoler i de aller fleste land. 

Internasjonal klasse er et tilbud på Vg1 for deg som vurderer å gå på IB eller vil bedre engelskkunnskapene. Faglig innhold og eksamensordninger er identisk med Vg1 studiespesialiserende og gir de samme valgmulighetene videre.

 

Skolens utdanningstilbud

Brosjyrer

For rådgivere i ungdomsskolen

Digital IB Opening Evening

Ta kontakt:

Til toppen