Aktuelt

I høst har vi arrangert runde 1 av realfagsolympiader i en rekke fag: Biologi, kjemi, fysikk, geofag, informasjonsteknologi (IT) og matematikk (Abelkonkurransen). Det har vært bra oppmøte og veldig god innsats av elevene våre!

Nå begynner resultatene å komme inn!

Foresatte får en egen tilgang til vårt skoleadministrative system (VIS) for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

I forbindelse med skolens 100-års jubileum har vi kjøpt inn skolegensere til alle elever. Vi synes de er flotte og er glad for at mange setter pris på genseren. Se bilder av flotte elever med gensere på. Vi anbefaler at elever benytter genseren i forbindelse med russefeiring for å skape inkludering og tilhørighet.

The Diplomas have now arrived and can be collected from the reception. Anyone collecting for you must bring their ID and written permission with your original signature.

St. Olav vgs tilbyr elever på ungdomstrinnet å ta fag i Vg1. Mer om tilbudet finnes her på hjemmesiden.

Velkommen til informasjonsmøte for elever og foresatte tirsdag 7. juni kl 18 i Amfiet på St. Olav vgs.

Til hvem? Alle vg1-elever (som ikke har tatt denne vaksinen tidligere).
Når? Mandag 21/3
Hvor? På St. Olav

Nå er tiden inne for å søke skoleplass til videregående skole. Husk å søke innen 1. mars.

Se dine muligheter

Også i år vil vi på St. Olav vgs delta i NM i klima. Vi ble fylkesvinner i 2021 og håper på samme engasjement og deltagelse også i år! Konkurransen går av stabelen i uke 5 og 6. Elevene deltar i lag klassevis og ansatte i egne lag.

Rogaland fylkeskommune inviterer foresatte til digitalt informasjonsmøte om russetiden 2022.

Dato: 18. januar 2022
Tid: Kl. 18.00-19.30

Møtet vil bli direktestrømmet via nett og ledes av fylkesopplæringssjef Eiliv Fougner Janssen. Møtet er rettet mot foresatte til elever som er russ, men kan også være av interesse for foresatte til elever i vg1 og vg2.