Aktuelt

Les informasjon fra Stavanger kommune om nye retningslinjer for testing med hurtigtest.

Nå er tiden inne for å søke skoleplass til videregående skole. Husk å søke innen 1. mars.

Se dine muligheter

Også i år vil vi på St. Olav vgs delta i NM i klima. Vi ble fylkesvinner i 2021 og håper på samme engasjement og deltagelse også i år! Konkurransen går av stabelen i uke 5 og 6. Elevene deltar i lag klassevis og ansatte i egne lag.

Rogaland fylkeskommune inviterer foresatte til digitalt informasjonsmøte om russetiden 2022.

Dato: 18. januar 2022
Tid: Kl. 18.00-19.30

Møtet vil bli direktestrømmet via nett og ledes av fylkesopplæringssjef Eiliv Fougner Janssen. Møtet er rettet mot foresatte til elever som er russ, men kan også være av interesse for foresatte til elever i vg1 og vg2.

Foresatte får en egen tilgang til vårt skoleadministrative system (VIS) for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Regjeringen har gjeninnført unntak fra fraværsreglene ut skoleåret. Alt helserelatert fravær vil ikke ha innvirkning på fraværsprosent eller vitnemål. Elever over 18 år kan benytte egenmelding. For elever under 18 år må foresatte sende melding til kontaktlærer.

Det har den siste tiden vært et mindre antall smittetilfeller blant elevene på skolen. Berørte lærere informeres og elever som går i samme klasse som smittede elever blir tilbudt hurtigtest.  Vi følger gjeldende råd og anbefalinger fra Utdanningsdirektoratet og Stavanger kommune.

Her er oversikt over resultatene fra skolevalget på St. Olav.

Testing erstatter smittekarantene for barn og unge når et er snakk om nærkontakt som ikke er husstandsmedlem eller tilsvarende nær.

IB Diplomas and Certificates - for diploma and retake candidates - have now arrived and can be collected from the school reception. Remember to bring ID. If you are collecting it on behalf of someone else you must have a letter of permission with original signature from the student. Congratulations to all!