Aktuelt

St. Olav vgs tilbyr elever på ungdomstrinnet å ta fag i Vg1. Mer om tilbudet finnes her på hjemmesiden.

Velkommen til informasjonsmøte for elever og foresatte tirsdag 8. juni kl 18 i Amfiet på St. Olav vgs.

St. Olav legger ut nyhetssaker på Facebook og følger elevmiljøet på Instagram.

Vi tilbyr gratis sommerskole til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i standpunkt eller til eksamen.

Tre elever på Vg3 er bekreftet smittet med korona. Nærkontakter som skal i karantene har fått beskjed.

Alle eksamener for elever i videregående skole våren 2021 er avlyst. Mer informasjon:

Eksamensinformasjon

(Oppdatert 12. mai) Etter smitteutbruddet som har vært i området, er det nå kommet oppdaterte retningslinjer for russen i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg.

Snakk om selvmordstanker - det kan redde liv. I desember starter en ny folkeopplysningskampanje hvor målet er å forebygge selvmord. Rogaland fylkeskommune er med i kampanjen som minner oss om at det å spørre om selvmordstanker kan redde liv. Og at det er hjelp å få.