Fylkesordfører inviterer all russ til digitalt møte den 7. april kl. 15-16

Vil du jobbe på St. Olav videregående skole?

Vi har ledig følgende stillinger:

Onsdag 3. februar kl. 18.00 var det digitalt foreldremøte for vg1. Klikk på lenken under for å se presentasjonen som ble vist.

Foreldremøte Vg1

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk å søke innen 1. mars.

St. Olav videregående skole ønsker å ha et nært og godt samarbeid med foresatte om elevens utvikling. På vegne av skolen inviteres elever under 18 år og foresatte til en samtale med kontaktlærer 25. januar-11. februar 2021.
For å bestille tid med rett kontaktlærer må du ha lærerens navn og klassen din datter/sønn går i.

Booking av utviklingssamtale

I uke fire og fem i 2021 skal elever og lærere i de fylkeskommunale videregående skolene i Rogaland og rundt om i landet konkurrere om å redusere sine klimagassutslipp.

Snakk om selvmordstanker - det kan redde liv. I desember starter en ny folkeopplysningskampanje hvor målet er å forebygge selvmord. Rogaland fylkeskommune er med i kampanjen som minner oss om at det å spørre om selvmordstanker kan redde liv. Og at det er hjelp å få.

St. Olav legger ut nyhetssaker på Facebook og følger elevmiljøet på Instagram.

Med en vel gjennomført høst og førjulstid i bakspeilet, går vi nå en fortjent juleferie i møte. Vi håper alle får en god jul, og vi ser frem til å ta fatt på det nye året sammen med dere! Første skoledag for elever i 2021 er tirsdag 5. januar!