Aktuelt

Tirsdag kveld 14. juni blir det avslutningsseremoni for årets avgangselever i Kuppelhallen. Mer informasjon og invitasjon kommer etter hvert.

St. Olav vgs tilbyr elever på ungdomstrinnet å ta fag i Vg1. Mer om tilbudet finnes her på hjemmesiden.

Velkommen til informasjonsmøte for elever og foresatte tirsdag 7. juni kl 18 i Amfiet på St. Olav vgs.

Til hvem? Alle vg1-elever (som ikke har tatt denne vaksinen tidligere).
Når? Mandag 21/3
Hvor? På St. Olav

Nå er tiden inne for å søke skoleplass til videregående skole. Husk å søke innen 1. mars.

Se dine muligheter

Også i år vil vi på St. Olav vgs delta i NM i klima. Vi ble fylkesvinner i 2021 og håper på samme engasjement og deltagelse også i år! Konkurransen går av stabelen i uke 5 og 6. Elevene deltar i lag klassevis og ansatte i egne lag.

Foresatte får en egen tilgang til vårt skoleadministrative system (VIS) for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Rogaland fylkeskommune inviterer foresatte til digitalt informasjonsmøte om russetiden 2022.

Dato: 18. januar 2022
Tid: Kl. 18.00-19.30

Møtet vil bli direktestrømmet via nett og ledes av fylkesopplæringssjef Eiliv Fougner Janssen. Møtet er rettet mot foresatte til elever som er russ, men kan også være av interesse for foresatte til elever i vg1 og vg2.

Regjeringen har gjeninnført unntak fra fraværsreglene ut skoleåret. Alt helserelatert fravær vil ikke ha innvirkning på fraværsprosent eller vitnemål. Elever over 18 år kan benytte egenmelding. For elever under 18 år må foresatte sende melding til kontaktlærer.

Det har den siste tiden vært et mindre antall smittetilfeller blant elevene på skolen. Berørte lærere informeres og elever som går i samme klasse som smittede elever blir tilbudt hurtigtest.  Vi følger gjeldende råd og anbefalinger fra Utdanningsdirektoratet og Stavanger kommune.