Aktuelt

Regjeringen har gjeninnført unntak fra fraværsreglene ut skoleåret. Alt helserelatert fravær vil ikke ha innvirkning på fraværsprosent eller vitnemål. Elever over 18 år kan benytte egenmelding. For elever under 18 år må foresatte sende melding til kontaktlærer.

Det har den siste uken vært et mindre antall smittetilfeller blant elevene på skolen. Berørte lærere informeres og elever som går i samme klasse som smittede elever blir tilbudt hurtigtest.  Vi følger gjeldende råd og anbefalinger fra Utdanningsdirektoratet og Stavanger kommune.

Her er oversikt over resultatene fra skolevalget på St. Olav.

Testing erstatter smittekarantene for barn og unge når et er snakk om nærkontakt som ikke er husstandsmedlem eller tilsvarende nær.

IB Diplomas and Certificates - for diploma and retake candidates - have now arrived and can be collected from the school reception. Remember to bring ID. If you are collecting it on behalf of someone else you must have a letter of permission with original signature from the student. Congratulations to all!

St. Olav vgs tilbyr elever på ungdomstrinnet å ta fag i Vg1. Mer om tilbudet finnes her på hjemmesiden.

Velkommen til informasjonsmøte for elever og foresatte tirsdag 8. juni kl 18 i Amfiet på St. Olav vgs.

St. Olav legger ut nyhetssaker på Facebook og følger elevmiljøet på Instagram.

Vi tilbyr gratis sommerskole til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) i standpunkt eller til eksamen.

Tre elever på Vg3 er bekreftet smittet med korona. Nærkontakter som skal i karantene har fått beskjed.