Bestille vitnemål

Bestilling av duplikat vitnemål eller annen fagdokumentasjon sendes til vitnemålsansvarlig (se kontaktperson nederst på siden). Nødvendig informasjon er navn, fødselsdato, hvilke(t) skoleår og hvilken linje/utdanningsprogram. Denne type dokumentasjon kan dessverre ikke sendes på e-post, men kan hentes i skolens resepsjon når du får beskjed om at den er klar.

Førstegangsvitnemål er gratis og deles ut sammen med tre bekreftede kopier. Se ellers prisoversikt:

Prisliste fagdokumentasjon
Hva har skjedd Dette trenger du Pris
Du skal studere i utlandet Oversatt vitnemål/kompetansebevis, engelsk 250,-
Forbedret karakterer? Nytt vitnemål/kompetansebevis Gratis
Mistet originalen? Duplikat 500,-
Verifisering av dokumentasjon etc. Dette er ikke noe skolene er pliktige til å gjøre, men i den grad det blir gjort må det betales en avgift 250,-

Betaling på kontonummer: 8601 89 38164. Husk å merk betalingen med navn.

For elever på International Baccalaureate (IB):

IB Diploma results are made available digitally to students on July 6th each year at the appointed time. Diplomas are then sent to the school at the end of August and can be collected from the IB Coordinator or the main reception. Identification must be shown.

Anyone collecting a Diploma on another's behalf must have identification and signed permission (not an email or printed copy).

Students wishing to retake a subject must contact the IB Coordinator for information on guidelines and fees for this.

Students can request a replacement diploma or certificate, if it has been lost or destroyed, by contacting the IB

Kontaktperson:

Helene Hylle