Velkommen til skolestart!

Første skoledag er mandag 17. august. OBS! Endringer i oppmøtested og tidspunkt grunnet smittevern. Nærmere informasjon om oppmøtested vil bli gitt på sms til elevene.

Vg1 ST møter kl.09.00 i klasserom

Vg2 ST møter kl.09.30 i klasserom

2IB møter kl.09.30 i gymsalen

Vg3 ST møter kl. 10.00 i klasserom

3IB møter kl. 10.00 i amfiet

Valgskjema Vg1

Skjemaet må besvares av alle elever som starter på Vg1 på St. Olav vgs. Frist 5. august.

Valgskjema Vg1

Fagvalg Vg2 ST

Nye elever på St.Olav Vg2 og de som skal endre fagvalg må fylle ut dette skjemaet.

Valgskjema Vg2

Velkomstbrev

Velkomstbrev Vg1 (PDF, 71 kB)

Velkomstbrev Vg2 ST (PDF, 106 kB)

Velkomstbrev 2IB (PDF, 87 kB)

PC-ordningen for Vg1-elever

På St. Olav kan du fritt velge mellom enten en Windows PC eller en Mac etter din egen preferanse. Skolen har ikke støtte for bruk av Chromebook eller nettbrett. Du kan kjøpe en datamaskin gjennom Rogaland fylkeskommunes PC-ordning for å få en svært god rabatt både på Windows PC og Mac. Grunnmodellen for Windows PC oppfyller her gratisprinsippet. Du får mer informasjon om hvordan du bestiller på RFK sine sider.

Les mer om PC-ordningen her