Koronavaksine

Alle elever får tilbud om å ta 1. dose koronavaksine på skolen fra mandag 20. september til onsdag 22. september.

Vaksineringen finner sted i gymsalen. Se tidsplan for vaksinasjon (PDF, 15 kB)

Dette tilbudet er tiltenkt 16 og 17 åringer, men også andre elever som ikke har tatt 1. dose av vaksinen kan vaksinere seg på skolen. Vaksinen settes av helsepersonell fra Stavanger kommune. Det vil være et eget siderom tilgjengelig i tilfeller der vaksinen ikke kan tas i samme rom som resten av klassen.

Elever som er under 16 år må fremvise samtykkeerklæring fra begge foresatte ved vaksinering. Her finner du samtykkeskjema.

De som kan bes registrere seg i ReMin før vaksinering. Det er også mulig å registrere seg før vaksinering på skolen.

Til deg som skal ta koronavaksine: les Informasjon fra Stavanger kommune. (PDF, 115 kB)  Husk å ta med ID til vaksineringen.

16- og 17-åringene vaksineres med Pfizer og har et intervall på 8-12 uker mellom vaksinedosene. Det er fordi unge har svært god immunrespons på vaksinen og vil ha god beskyttelse etter første dose.