• Forside
  • Aktuelt
  • St.Olav elever fikk hederlig omtale og er tildelt diplom for sine bidrag til Holbergprisen i skolen.

Holbergprisen 2018

Elever i politikk og menneskerettigheter med faglærer Kjersti Brekklund og elever i sosiologi og sosialantropologi med faglærer Carina Rakstang har fått hederlig omtale og er tildelt diplom for sine bidrag til Holberg i Skolen.

Vilde Helland Lågøen, Maria Nesheim og Amalie Muir: «Sex. Skammer du deg over din egen seksualitet?»

Kaja Kastrup Sømme og Alexandra Meisland: «Vi blør og blør. En forskningsrapport om holdninger til menstruasjon blant dagens ungdommer»

Ane Hove Bjørnsen, Karianne Seeck Humborstad og Åsne Øyri Grøtteland: «Seksuell trakassering»

Vi gratulerer alle jentene med den flotte innsatsen. Vi takker faglærerne for god oppfølging og veiledning.